Friends

::Masa itu emas::

Thursday, August 5, 2010

Maher Zain..memiliki lantunan suara yang memukaukan :)

Maher Zain, dengan hanya mendengar lagu beliau yang bertajuk "For The Rest Of My Life" , kini saya merupakan peminat beliau, beliau mempunyai suara yang memukaukan...sekali gus lagu ini telah menjadi pilihan saya untuk di letakkan di blog kesayangan saya ini..huhu..Beliau sangat encem lol ^^..hihi :P



Lirik : For The Rest Of My Live


I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart

Artist: Maher Zain
Album: Thank You Allah
Copyright: Awakening Records 2009



Maher Zain.... tak pernah dengar pun kan sebelum ni... ntah cam ner aku leh saja2 gatal tangan click nak dengar lagu maher zain ni bila terjumpa salah satu tajuk lagu dia "Insya Allah" dan selepas itu ternyata "click" kan itu merupakan satu click yg sangat berbaloi... citer lebih pun tak guna... kalau nak dengar pergi youtube lah kan.... lagu2 dia...puhhhh kalau aku ni masih baik cam dulu....mesti dah menangis dah dengar lagu ni.... tapi untuk hari ni aku cuma rasa sebak sikit2 jer.... tak sangka plak dia nyer lagu sedap... sebab sebelum ni yg aku suka cuma "ahmed bukhatir" dengan lagu hit sensasinya "don't let me go" dan "Allah Almighty". sorang lagi "sami yusuf" ..(Al Muaalim)
memang layan lah dua penashid ulung ni... hari ni tambah lagi sorang penashid yang aku minat.... selamat datang "Maher Zain".... antara lagu dia yang membuatkan aku rasa tersentuh adalah....
"Insya Allah"..

Comments
4 Comments

4 Comment:

Kimie Hashim on August 5, 2010 at 10:22 AM said...

Memang sedap la kak suara Maher ni, tadi jenguk you tube kejap, dengar memang asyik kan. ;) Yusuf Islam pun best jugak tau kak.
Kak, saya ada buat entri pasal Apa yang paling anda takut akak jenguk leh? please.

SuFian HaKim on August 5, 2010 at 11:07 AM said...

Hmm, saya pown minat gak dengan lagu Maher Zain terutama lagu Barakallah dan Always be there ..

Allahu Akhbar !! x3

Hehe ..
My Lates Blog : http://sufian7z.blogspot.com/

Kimie Hashim on August 5, 2010 at 11:50 AM said...

akak tau x yg saya asyik bukak blog akak je dr td sbb nak dgr lagu ni??????sumpah sedap dgr la kak..

Sisiantee on August 5, 2010 at 12:30 PM said...

Tq my dear Kimie :)..really appreciate dear :) nih makin sayang kat adik kimie nih!!! hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.