Friends

::Masa itu emas::

Friday, October 15, 2010

On da' way to Maher Zain Showcase

1

Saya on da way ke MBSA Shah Alam dengan my lovely offimate Kak Ani..hikhik ^_^ Mood xcited gler kot, kuar office awal kot, takot jem & lagipon saya tak familiar ngn kawasan Shah Alam, + takot lambat sampai..ahaks!!....i love Maher Zain songs!! so malam nie saya dapat tengok Maher Zain nyanyi secara live..saya suke lagu2 beliau kerana berunsurkan islamic & mempunyai maksud yang mendalam..hihi..dengar sekali jew lagu beliau membuat saya terlah jatuh cinta..chewahhh :P poyo jew..hihi..bagi kawan2 yang xdapat pergi kerana tiket sold out, xspecially my best friend Rena & Rosma Rizman..shi akan tengok bagi pihak korang tau..hihi..

Wednesday, October 6, 2010

Nak Langgar or nak berhenti??

1


Bayangkanlah kalo anda tengah drive..tetibe bende alah ni nak tompang lalu.. anda nak langgar or berhenti kereta..?? hihi..actually kawan saya pernah mengalami kejadian seperti ini..dan dia mengambil langkah bijak dengan memberhentikan kereta..



Macam best jew kalo langgar die kan..ahaks!! tapi beranikah?? owhhh saya tidak berani..huhu..

♥♥ Active berblog semula ♥♥

1

Hampir dua bulan lebih, saya tak berblog secara active..huhu..sebelum nih, everyday ade jew idea, cerita yang nak dikongsikan bersama..huhu..saya start slow masa bulan puase, after raya busy dengan kerja & submit report, so hopefully start arini, mood berblogging datang membuak2..ahaks!!..aminnn..


Macam biase kalo dah lame tak menaip untuk blog, untuk active berblog balik take time jugak lah..coz nak ambil mood satu hal, nak pikir idea pon satu hal pulak..hihi ^-^..so chayok2 sisiantee (bagi semangat kat diri sendiri)!! hihi..

Wanita 107 tahun masih dara

0
Clara Meadmore adalah seorang perawan sehingga berumur 107 tahun..
tak sangka beliau seorang perawan sedangkan masa Clara Meadmore muda2 beliau seorang yang lawa & manis orang nyer..
beliau merupakan seorang secretary..

Clara Meadmore pada umur 30an

Clara Meadmore pada umur 50an


Clara Meadmore pada umur 107 tahun


Perawan warga emas itu meraikan hari jadinya yang ke-107 pada Ahad lepas, Clara Meadmore mengakui dia tidak pernah melakukan hubungan seks..bagaimana beliau dapat mengekalkan dara nye??? Clara Meadmore menyatakan, dia terlalu sibuk dan percaya seks cuma mengganggu kehidupannya..


Menurut Clara yang berasal dari sini, England, semasa usianya remaja pada tahun 1920-an dan 1930-an, seks adalah untuk wanita yang telah berkahwin.
Dia tidak berhasrat untuk berumah tangga dan pernah menolak beberapa lamaran sebelum ini..

Tuesday, October 5, 2010

Welcome to Malaysia Maher Zain :)

0
Yeeaaaah!!! Maher Zain sudah berada di Malaysia semalam 4th October 2010.. Rasanya tak sabar untuk menunggu showcase beliau pada 15 October nanti!!! ahaks...Saya merupakan salah seorang " kipas susah mati Maher Zain"..kepada sesiapa yang juga kipas susah mati Maher Zain, sila rujuk poster dibawah yang menunjukan jadual Maher Zain di Malaysia :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.