Friends

::Masa itu emas::

Thursday, December 29, 2011

Den pon dah download video Ombak Rinduuu!!~

0
Rindu la sangatkan!!~
Arini semua orang sibuk nak download ombak rindu full movie, yelah before video ni diremoved dari youtube, baik cepat2 downloadkan..hihi.. SR pon tak terlepas untuk mendownload..almaklum la SR belum tengok cerita ni lagi..Novel ombak rindu pon SR xpernah baca..so layan je la movie ni..Ade yang kata cerita ni sedih sampai menangis-nangis kat panggung, ade plak yang kata cerita ni macam hampeh!!~ ape2 pon SR nak layan dulu movie ni :P hihi


My Great Journey [Year 2011 in review]

0
Yuhuuuu..tinggal 2 hari sahaja lagi untuk kita menyambut tahun baru 2012..
Orang lain sibuk menyenaraikan/review apa yang berlaku sepanjang tahun 2011..
SR pulak menyibukkan diri "FLASH BACK" perkara yang berlaku dalam diary SR sepanjang tahun 2011 (dari December - January)..

Tahun 2011, tahun SR tukar status menjadi tunangan orang !! *Wink2..
Dah tak boleh naughty2 lagi!!~ Ahaks!!
"So live that my sweet memories will be part of my happiness".. :)

22 December 2011
Speechless bila dapat surat dari Buddy Up

16 December - 18 December
Family Gathering at Blue Lagoon Port Dickson Negeri Sembilan

19 November 2011
Menjadi tunangan- Qhairul Ezam Zainuddin

3 November 2011
Happy Birthday to me!!!

22 October 2011
Rombongan merisik :)

19 October 2011
Genap 2tahun kerja @ Accountant firm time to move to the next step :)


14 September 2011
Addicted playing game Buddy Up


13 September 2011
Menang Voucher Nandos..YEAH!!~


10 September 2011
Open house at new house :)


30 August 2011
1st Syawal - Baby cat2 lahir :)


20 August 2011
Great IFTAR with my ex-Kmkn mate


18 August 2011
Great IFTAR with great Officemate & Trainee


14 August 2011
IFTAR @ The Manhattan Fish Market + Matta Fair

15 July - 17 July 2011
Holiday at Tioman Island (release tension!!~)

7 May 2010
Broga Hill with great siblings & cousins



26 February 2011
Maher Zain Live in concert

6 February 2011
Melawat baby ayaz


20 January - 23 January 2011
Company Trip to Bandung

It's been a great journey and there's lots more to come!! InsyaAllah :)

Tuesday, December 27, 2011

Yuhuuuuu!!~ Surat Chenta sudah sampai!!~

0
Posto-posto!!~


Speechless

Thanks Great Eastern





Semoga Allah permudahkan segala urusan masa holiday nanti..aminnn :)

En. Tunang kene buli, tersipu-sipu malu :P

0
Masa last day, family day 18 December 2011, kenangan yang tidak boleh dilupakan oleh en. tunang !!! After tengok picture kat bawah ni, boleh tersenyum sorang-sorang owh..hihi..mane tidaknya my en. tunang di minta oleh pakcik-pakcik saya untuk pakai "wedding crown".. then en. tunang sangat sporting untuk pakai crown tu..ahaks!!~

I asked him whether die kisah ke tidak pakai crown tu (
hati tunang kene jaga Ooo) kerana semua orang geli hati & tergelak bila En. Tunang pakai "Wedding Crown"...haha... and he said, no hal la sayang.. b sporting & tak kisah pon..hahaha.. (janji rock kan b :P) Thanks to family side mummy, very sporting, happening, very closed with each other & welcoming my fiance!! hihi.. Dan kepada en.tunang, thanks because pandai bawa diri masa family day tu, semua orng selesa dengan B...huhu.. And welcome to our family yeah!!!~



May Allah Bless Us.. Aminn :)

Tuesday, December 13, 2011

♥♥ Year 2012 - Vacation ♥♥

0
Wah dah lama sudah tidak updated blog..fuhhhhhhhhhh!~~ berabuk... hihi..
yeahhhh!! arini im happy untuk update blog sebab menang peraduan "Buddy Up"
kita menang tempat ketiga je..hihi



agak terkilan jugak sebab tak dapat yang 1st untuk ke Gold Coast Australia, but its okay..kira tak ada rezeki la tu..

big thanks kepada kawan2, cousin2 yang sporting giler kerana sudi join contest ini, semata2 nak add kita untuk up-kan balloon Buddy Up SISIANTEE RASHID!! hihi.. ♥ sayang korang la..hihi..
Big thanks to Buddy Up jugak ♥


Kepada Officemate yang menang, Tahniah tau!!
Nadzirah & Sam menang romping City Trip for 4 worth RM 1,500


Nabihah, Nasuha, Faiz, Hasni, Laila, Eddy & Kak Amy menang
5 gold Class Movie Tickets - RM 325


ps : ♥ Bandung ♥ Phuket ♥ Krabi ♥

Tuesday, November 15, 2011

Makna Warna Air Kencing

0

Kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan masalah buah pinggang.
So sape2 yang berada di nombor 4 - 8 dinasihatkan supaya banyak minum banyak air masak..

Thursday, November 3, 2011

Thanks for the wishes!! Happy birthday to me.. :)

2
YA ALLAH..
Semakin jauh langkah,
Umurku meninti hari,
Ku pohon Hidayahmu Ya Allah..
Semoga di hari lahirku ini,
Kau berkatilah umur ku,
Kau murahkan lah rezeki ku,
dan izinkan aku..
Semakin dekat dengan
redhamu Ya Allah..

Thanks a lot kepada semua yang wish my bestday..hehe..Awak semua membuatkan hari-hari saya terasa bahagia!!































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.