Friends

::Masa itu emas::

Monday, February 28, 2011

Maher Zain Live In Concert 26 February 2011 @ Stadium Melawati Shah Alam

3
Dah lame tak update blog.. lately ni memang agak busy, sabtu & ahad kat rumah internet problem plak, arini try curi masa untuk update blog!! Weeeee.. huhu..sapa gi Maher Zain Live in Concert 25 & 26 February lepas?? sila angkat tangan please!! ahaks!! ..sapa tak gi mmg rugi O.oo.. malam tu mmg superbest..Even pada hari kedua concert, Maher Zain tetap perform, & bagi yang terbaik..Tidak sia2 beli ticket yang paling depan.. ;) Thanks kat laila coz sharing camera & photo..hihi..sharing is caring

~♥ Tiket kami ♥ ~

~♥ kak Ani yang paling excited sekali..hihi ♥ ~

~♥ Tiket kami bertiga ♥ ~

~♥ Digi Crew ambil photo kami & bagi poster percuma MZ ♥ ~

~♥ Sebelum masuk stadium, saya & Kak Ani ♥ ~

~♥ Saya & Laila ♥ ~

~♥ Poster Maher Zain ♥ ~

~♥ Beratur mengikut barisan harga ticket ♥ ~

~♥ Pentas yang dipagar ♥ ~
~♥ Bulan dipagar bintang ♥ ~

~♥ Yeah!!! takmo lepaskan peluang ambil gambar background stage ♥ ~
~♥ Bedak i tebal la plak :P ♥ ~

~♥ kami bertiga ♥ ~

~♥ Me & kak Ani ♥ ~

~♥ PEACE ♥ ~

~♥ PEACE laila ♥ ~

~♥ Mamat topi hitam depan kami kene interview sebelum concert ♥~
~♥ Sure masuk TV lepas ni..hihi ♥ ~
~♥ Siap kene suruh nyanyi lagu MZ lagi..huhu ♥ ~

~♥ Pengacara yang sangat naughty!! sampai hati bagitahu kami semua yang MZ tak dapat perform malam tu sebab MZ sakit tekak kerana pada concert pertama - 25February MZ nyanyi banyak lagu, gimik yang menjadi actually :P ♥~
~♥ Tipah tertipu BEB ♥ ~


~ YEAH!!! waktu yang dinanti2kan!! :) ♥ ~






~ Mesut Kurtis ♥ ~



~Malam tu, Maher Zain menyanyikan lagu "Freedom" lagu baru ♥~
~♥ yang beliau karang1 1/2 minggu yang lepas.. ♥~
~♥ Lagu tu Memang Best!!!!! ♥~





~ MZ duet bersama vokalis kumpulan PADI (Lagu : InsyaAllah) ♥ ~


~ After concert gambar kenangan depan stage ♥ ~




P/S : "it was really enjoyable night..the performance was great and superbb!!3 hrs just not enough..we want moreeeeeeeeee........=) " Laila..

Friday, February 11, 2011

Haiwan ape ni..tanduk panjang ke tepi & tajam??

0
Pelik tapi benar..menakutkan la bile tengok binatang ni..sape tahu ini spesis ape?? ni 1st time tengok binatang yang ade tanduk yang tajam macam tu..kalau die mengamuk, agak2nya macam ne ek? Issshhh..menakutkan jew..huhu..bucu tanduk yang sangat tajam..kalau kene cocok..sure2 mati punyer..huhu..














Zombie Celebs

1
Bila artis Hollywood jadi zombie..huhu.ade certain yang menjadi effect zombie, ade yang kureng cikit..ape2 pon dengan adenya Photoshop semua bley wat kan..hihi..yang seksi tetap seksi, even jadi zombie pon :P

Angelina Jolie

Amy Winehouse


Clay Aiken


Daniel Craig


Elijah Wood


Fergie


Gwen Stefani


Gwen Stefani


Hilary Duff


Jessica Biel


Justin Timberlake


Jessica Simpson


Jessica Simpson


Keira Knightley


Kirsten Dunst


Lindsay Lohan


Madonna

Megan Fox


Miley Cyrus


Natalie Portman


Paris Hilton


Pink


Robert Pattinson


Shakira


Shia LaBeouf


VIDEO PHOTOSHOP ZOMBIE



P/s : nak edit gambar sendiri jadi zombie lah plak pas ni :P kihkih
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.