Friends

::Masa itu emas::

Thursday, September 29, 2011

Macam kenal die, tapi dimana ek..hehe..

1
Arini kebetulan pagi-pagi dah bukak website abg nara then after baca entry2 terbaru, & gosip2 artis..then terperasan gambar di bawah entri 4 Tahun Siapkan Album Demascus.."Sambil tangan gosok2 mata, betol ke ape yang aku nampak ni"..Ya Allah, daku kenal insan ini..haha (tapi di mana ek?? jgn marah ikmal a.k.a Iky :P)


Wahhh..kawan aku sorang ni jadi artis..hehe..wish u good luck ikmal, selamat menempuh dunia artis yang penuh liku2..hehe..!!!

Ini video klip kumpulan Demascus :)



P/s : Tak sabar nak tengok cahayamata pertama beliau :)

Wednesday, September 14, 2011

Kindly please accept my request in Great Eastern - Buddy Up

0
Salam & Hye guys..Nak mintak jasa baik u guys kindly please ACCEPT me & my friend request in GREAT EASTERN -BUDDY UP!!



Sekali gus nak promote u all main games ni..at least kalau ada rezeki menang 1st, 2nd & 3rd prize dapat jugak pergi melancong 4pax ke oversea :) Lihat di bawah saya no. 2 dik non..TERBAKAR TAK?? JELESS??? so sila jangan jeles!! ada pon boleh jugak..janji anda kene join dulu..ape lagi jom la join!!



Perhatian semua : u all kene guna mozilla firefox kalo nak main game ni..kalo u all guna google chrome, internet explorer susah nak loading..try dulu kalo ssh nak loading sila guna mozilla firefox okay..


SILA FOLLOW STEP2 DIBAWAH INI:

1st - u all kene klik notification yang saya request in GREAT EASTERN-BUDDY UP..kalo xdapat sila inform saya, saya akan invite u all :)


Then akan keluar page seperti dibawah..then u all kene klik "LET'S BUDDY UP NOW"


Bagi yang 1st time sila tekan sign up untuk pendaftaran


U all kene fill in form di bawah terlebih dahulu, before tekan button DONE sila
check balik, butiran anda, make sure semuannya betul ok :)


Then u all kene choose & KLIK 1st prize antara :
a) Hong Kong Disneyland
b) Dreamworld Gold Coast Australia
tekan Next


then u all kene choose & KLIK for 2nd prize antara :
a) Hong Kong
b) Bandung, Indonesia
c) Bangkok, Thailand
tekan Next


then u all kene choose & KLIK for 3rd prize antara :
a) Hong Kong
b) Bandung, Indonesia
c) Bangkok, Thailand
tekan view your choices


So after u all enter tempat2 untuk grand prize, second prize & third prize ini termasuk dalam
"YOUR WISH LIST"
manalah tahu ada rezeki menang dapatkan kita melancong over the sea :) hehe
then tekan SHARE button


U all boleh pilih sama ada Share by Facebook or Share by email..


STEP PENTING!!

If u all nak share dengan kawan2 lain di FB untuk join contest ni, u all kene invite dengan klik
"AM I THERE YET?? "


Then akan keluar page seperti di bawah, then u all tekan share by facebook


Bila keluar request for permission u all kene klik ALLOW


U all boleh invite 50 kawan dalam 1 masa..
u all boleh ulang2 invite..
dan yang best nya kalo u all ade ramai kawan..
boleh ajak semuanya join sekali..
hehe..


Di bahagian kiri sekali akan ade BUDDY UP WITH ME, If keluar name kawan2 anda, anda kene tekan accept tau!!



Petua : U all ajak la Office2mate u all join contest ini..yang penting u all kene share by facebook dengan invite seberapa banyak kawan2, family2, musuh2..eh..haha..gurau2 jew..xbaik musuh2..okay!! ape lagi..moh ajak ramai2 join!! :)

Tuesday, September 13, 2011

Sisiantee, you've won a Nando's gift voucher!!

1

Nandos : RM0;00 Hi there, you've won a Nando's gift voucher. Please check your email and respond to the email address given with your details ASAP..

Alhamdulillah..finally i won a Nando's gift voucher!!! Mood Happy!! BUT..i lupa which email that i've given..OMG!! check semua email, but tak terima 1 email pon from Nando's..huhu..Mood nervous beb..!! still wait & see..hehe.. Thanks Nandos!!! Grazias!!

My current ranking 36
Total Peri Points Earned 1330


Untuk lebih jelas klik image di atas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.