Friends

::Masa itu emas::

Tuesday, August 3, 2010

Arini ini saya DEMAM

ermm..ingatkan semalam sakit tekak tak terok sangat & cepat sembuh, rupe2nye sangkaan ku melesat..Akhirnye demam merupakan pengakhiran bagi episod sakit tekak ni..So bile dah demam tuh, arini tak ler g keje..Pg td nak bangun pon, pale berdenyut2 macam nak tumbang..after makan ubat badan dah tak panas sangat, selera makan pon alhamdulillah..tp pening pale ni yang tak berape okay sangat..Hopefully esok okay lasakit pale nih..Amin..

Mood blogging mcm biase, still boley join contest lagi u ^^ ahaks!! hihi..ini petanda sok ley g keje!!


Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.