Friends

::Masa itu emas::

Tuesday, September 28, 2010

Saya menang contest baju kurung :)

3


Alhamdulillah saya menang contest "saya ayu berbaju kurung"..hihi rasa sangat seronok..actually pengajur dah umumkan senarai pemenang contest ini pada 8 September lalu..oleh kerana saya terlalu busy dengan kerja & dah lame tak update blog so saya tak tahu..arini saya tahu atas info cik miza yusof yang merupakan antara pemenang contest ini , kalo tak, saya tak akan tahu kot..terima kasih cik miza yusof, & tahniah kepada anda juga...ahaks!! rasa sangat happy kerana kali pertama join contest & terus menang tempat pertama..syukur tak terhingga..terima kasih jugak kepada pihak pengajur contest ini :) !!


Friday, September 24, 2010

Update blog setelah sekian lama menyepi..

0

Finally arini saya berkesempatan untuk update blog..dah bersawang kot blog saya nih..huhu..pertengahan puase hingga lah after raya mmg saya sangat bz ngn persiapan raya + dgn keje2 office yang nak urgent..biaselah..tak sempat nak berkongsi cerita pasal berbuka pose bersama rakan2 serta kisah saya berhari raya..actually banyak photo yang saya nak kongsi kan bersama..InsyaAllah saya akan upload gambar2 yang tak sempat nak upload tue..huhu..

InsyaAllah arini jugak saya nak selesaikan hutang saya kepada peserta2 yang join contest saya pada bulan puase..saya akan memilih seorang pemenang untuk memenangi pertandingan tersebut..sebelum itu, saya ingin meminta maaf terlebih dahulu kerana saya tak sempat untuk memilih pemenang dengan lebih awal..pasti semua tertunggu2kan especially kimie kan..sorry dik akak tak sempat nak update blog akak..hihi..hadiah semua sudah ade cuma tinggal nak post kepada pemenang jerk..even yang join tak ramai, tapi saya menghargai sangat2 kepada yang telah join..nak pilih pemenang bukan senang tau!!! ahaks.. sebab semua beri yang terbaik tau..hihi..stay tuned okay :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.