Friends

::Masa itu emas::

Sunday, July 11, 2010

Swimming on 55th Floor. Pool 3x Olympic size!!!!

Huhu..Smlm i received email from my old friend, dan saya rasa patut dikongsikan bersama...For sure, saya gerenti kalo korang tengok gambar ni pasti terpegun & kagum..mane tak nye..sapa sangka, kolam renang berada di tingkat 55 sebuah bangunan!! Hebat betol...!! Swimming tu berada di tingkat sebuah hotel di singapore, baru jew bukak July 2010...So stay tune ;)

"Next time you are in Singapore, make a stopover at the breath-taking Skypark built atop the Marina Bay Sands hotel in Singapore. The highlight is no doubt the infinity pool which is 55 floors above the streets of Singapore and has been designed by architect Moshe Safdie. Of course if you suffer from vertigo or even aqua-phobia, this is not the place to be but for the rest of us, swimming here would be a lifetime experience"

Wow sangat cantik view die, berani kot orang ni mandi..

Permandangan yang cantik tapi menakotkan bg orang yang gayat!!

Macam bentuk kapalkan..

Permandangan dari jauh, swimming pool tu berada di atas 3 buah bangunan!!



Wow soooo nic!!! kalo diberikan peluang saya nak ambil gambar kahwin disini untuk di potretkan :)
Semoga angan2 menjadi kenyataan ;)..gagaga!!

Unik :) i like it!!

Huh..berani kot, tak takot terjatuh kew?? ahaks!!

Comments
5 Comments

5 Comment:

princeduyong on July 11, 2010 at 2:21 PM said...

waaa...teringin lak nak pegi...jom try...

heart~ on July 11, 2010 at 3:10 PM said...

tu la tgk dlm surat kabar n berita masa 1st opening hari tu...teringin nk pegi...heee~

Sisiantee on July 12, 2010 at 7:49 AM said...

Jom2 kite g..hukhuk

Kimie Hashim on July 12, 2010 at 8:59 AM said...

singapore ni kecik-kecik cili api tapi pedas kan, dah banyak banggunan dia reka. thanks sebab follow kimi kat blog ya sisiantee. ;) cantik + menarik blog awk. ;)

Sisiantee on July 12, 2010 at 1:07 PM said...

Kimie : U r welcome :) tq for add me at Fb..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.