Friends

::Masa itu emas::

Wednesday, July 21, 2010

Gmbr ms reunion KMKN Mentee O

Yeah!!! Ade jugak gambar reunion class...hihi..Camera sendiri tak dapat berfungsi, even dah beli battery tapi still tak okay!! Tension betol!! ahaks!! baru kini ku perasan rupe2nye battery yang ku beli tuh bukan jenis battery alkaline, macam mane masa beli battery bley tak perasan plak kan..huhu..Gambar ni, ku cilok dari Natrah..hikhik..Tq Natrah, cantik gambar ni, even just gune camera handfon jew kn.. Ms reunion tak ramai yang dapat datang, tapi we all still enjoy that dat..Men bowling same2..Natrah yang tak pernah men bowling boleh STRIKE!! aku yang banyak kali main pon banyak kali kot masuk longkang, even my hubby bg petua nak main bowling..haha..tangan tak di bendong kot dari kecik..


Dari kiri : Natrah, sisiantee, aini, mimi & nadia




P/s : Windu kat lain2 jugak, kepada yang tak dapat hadir, insyaAllah kalo ade rezeki kita wat yang 2nd time ek :) Sorry kalo ade kekurangan masa reunion ni..tapi shi pasti semua msti enjoy kan.. :D
Comments
2 Comments

2 Comment:

amy nasution on July 23, 2010 at 10:04 PM said...

happy jumpe korang semua :)

Sisiantee on July 25, 2010 at 1:25 PM said...

yup2 happy cgt2!!! even sekejap jew..hihi.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.