Friends

::Masa itu emas::

Saturday, July 17, 2010

Penat!!!...tapi puas hati :)

Arini pergi reunion class kat Mid Valley...Perrrh.. lame giler kot tak pergi Mid Valley, dulo2 time study kat UKM agak slalo gak la..huhu..Penat gler kot,padahal tak buat ape2 pon, just makan2, jln2 & main bowling jew... tapi puas ati dapat jumpa kwn2 lame :).. Agak2nye, bile bley dapat berkumpul lagi..kalo ikutkan reunion arini cancel, & nak postpone ke 1Augt..disebabkan Badri & wife dari Terengganu turun ke KL semata2 nak attend our reunion so sy decide untuk teruskan jugak...Tq Badri & wife, Aini, Myra, Natrah, Nadia & Mimi, kerana sudi datang ke our reunion :) sayang korang!!! ahaks, kepada my hubby tq sudi temankan i tau, cian die xde geng...kepada yang lain yang tak dapat datang make sure next time mesti ade tau, shi tahu u all semua ade nak datang rite, tapi ade commitment lain yang lebih penting..so hopefully we still keep in touch k!!! InsyaAllah kalo di panjangkan umor, kita bjumpa lagi :D
Comments
3 Comments

3 Comment:

Mr. J pengeRindu on July 17, 2010 at 11:13 PM said...

rasanya bertahun tak pernah gi Mid Valley...


" Info + Cinta + Rindu " = www.pengeRindu.com

nabil_potter on July 17, 2010 at 11:20 PM said...

cool :P

Aqma eUcaLypTus GurL on July 18, 2010 at 12:08 AM said...

best nye reunion!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.