Friends

::Masa itu emas::

Friday, July 23, 2010

Permainan paling gilerr brada di bangunan tingkat 55

Perrrghhh..1st time aku tengok gambar bangunan ni, tak sangka kat tingkat atas bangunan nih ade permainan ala2 yang ade kat genting highland..

Time waktu malam cantik kan..


Time siang..


Haa nampak tak permainan ape yang ade kat atas tuh..??


Ade 3 permainan kat atas tuh, jom main games kat atas tuh..


Even masa kat genting pernah naik space shot 3kali kot dalam 1 hari, kalo ade sape2 yang offer naik bende nih, pikir 100kali kot!!!


Roller coaster!!

Minah salleh nih pon tutup mata


giler lah, msti mengigil ble dah habis main game ni..ketar lutut beb!!


Huissshh..gler la..tingkat 55 kot!!

Mmg tak boleh bla!!..




Time malam




So, macam ne?? nak try tak?? kalo yang gayat tuh, sekadar tengok orang main jew ek!! hikhik :P
Comments
2 Comments

2 Comment:

eelobor on July 24, 2010 at 11:02 AM said...

kat mana tuh? nak pegi main ler...hehehhe

Sisiantee on July 24, 2010 at 1:00 PM said...

haha...enth ek kat mane tah..saya dapat thru email, tp x inform kat ne plak :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.