Friends

::Masa itu emas::

Sunday, July 18, 2010

Pagi2 dah dengar lagu raya...

Pagi2 bgn dari tito seperti biase, kemas2 katil dulu, then ku capai tuala untuk mandi...dari bilik mandi tiba2 kedengaran lagu raya...ahaks, adakah aku tengah mamai time tuh!! ku tutup pili shower untuk memastikan yang aku tak mamai & nak dengar lebih jelas lagi lagu tuh...Sah, mmg lagu raya!!! tapi lagu raya tuh hanya dengar separuh jew, nak kata iklan, mak aiii tak kan awal sangat kan, puase pon blom lagi, lagu tadi tak ade orang promote ape2 product pon..huhu, ku gelak sendiri...mgkn DJ tuh tersalah pasang lagu kot..ahaks!!

...Ayah ku pagi2 mmg suka bukak radio "owg tua" hihi...tak perlulah ku nyatakan radio ape kan..hikhik..tapi aku layankan jew..kadang2 dengar lagu lame pon best gak kan :)..huhu..after mandi, ku ke ruang tamu...ayah plak cite pasal tema bj raya kami sekeluarga, ayah dah survey baju melayu!!! haha...kami sekeluarga biase nya beli baju raya yang siap jew, senang...so nampaknye kehangatan musim raya sudah bermula...tak sabar plak untuk shopping ape2 yang perlu sebelum bulan puasa ni...

kepada kawan2 sekalian, SELAMAT HARI PUASE TAU!! in advance dari saya, ahaks :)
Selamat hari raya,
kepada sedara serta saudari,
setahun hanya sekali,
merayakan hari yang mulia ini!!!
tetibe rasa xcited plak..hihi... :P
Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.