Friends

::Masa itu emas::

Tuesday, January 11, 2011

Syukran :)


Syukur alhamdulillah..mujur pagi tadi sempat untuk beli tiket concert Maher Zain secara online.. Selepas saya dapat tahu ticket Concert Maher Zain sudah dijual start pada pukul 2am (11 January 2011) di Facebook Maher Zain Malaysian Fan Club (MZM-FC), saya terus on9 untuk beli tiket..Cuak jugak la, kerana saya try banyak kali untuk buat pembayaran tapi ada error..error kerana ramai yang serbu website tersebut..huhu..Saya cuak sangat takut tiket habis!!~ Peminat Maher Zain ramai kot kat Malaysia..

Selepas saya inform Laila ticket Maher Zain dah boleh beli, then Laila try plak on9 buat pembayaran..And finally kami berjaya!! Syukur Alhamdulillah..*wink2* gembira tak terhingga, percubaan Laila langsung tiada error....Mujur Kak Ani ada duit yang mencukupi untuk bayarkan duit tiket kami in advance, sejujurnya kami bertiga sudah kumpul duit start bulan November tahun lepas, so under budget la tiket kami..tiada masalah ticket mahal..


Konsert Maher Zain akan diadakan 2 hari berturut iaitu pada 25 & 26 February..so kami bertiga beli ticket pada 26hb..gambar seat di bawah adalah pada 26hb February 2011..


Yang ini adalah pada 25hb February 2011


Kenangan semasa di showcase Maher Zain 15 Oct 2010 bersama Kak Ani ;)

kepada sesiapa yang hendak beli ticket di
www.ticket.com.my
Tel : 603-7725 1177 / 03-7725 1166


Ticket Outlets:
Rock Corner@1 Utama
Rock Corner@The Curve
Rock Corner@Suria KLCC
Rock Corner@The Garden
Rock Corner@Ampang Point
Rock Corner@Subang Parade


Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.