Friends

::Masa itu emas::

Wednesday, January 12, 2011

The 15 most unsual contact lenses



Korang pernah pakai contact lens?? mesti pernah pakaikan, especially perempuan, lelaki jarang la..pernah tak u all terpikir nak cuba lens yang something different?? macam lens mata ular kew?? huhu..Last weekend ari ahad 09 January 2011 saya ke Giant Batu Caves, ade sebuah kedai spek ni jual lens ular...saya tak pasti nama kedai spek tu apa tapi yang pasti kedai tu depan kedai CD la..

Lens ular??Tak tahu la kalau u all dah biasa tengokkan..but to me, ia adalah sesuatu yang baru..Ada ke orang yang nak pakai lens yang macam tu? terpikir jugak..mesti ada punya kan..biasanya orang yang suka kepada kelainan yang akan pakai lens yang macam tu..Kalau tak, takkan kedai tu jualkan ;) hihi..



2 In 1 lenses




Golden Eye Lenses



American flag Lenses



Biohazard Lenses



Mickey Mouse lenses



CD lenses



Diamond lenses



Dollar lenses



Hypnotize lenses

Jewelry lenses



Mickey lenses



Smiley face lenses



Snake lenses



Soccer lenses


Zebra lenses



p/s : kita pernah pakai lens tapi rasa sangat kat mata..huhu..mungkin xbiasa la kot..hihi
Comments
1 Comments

1 Comment:

b a m b a m ' s on January 12, 2011 at 3:23 PM said...

pehhh..dolar lens tuh mmg leh kuar bling-bling mata duitan tuh...hahahahhaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.