Friends

::Masa itu emas::

Thursday, January 5, 2012

Hari baby kecil sedunia :) saya tumpang gumbira!!~

Suratan atau kebetulan?? hihi..arini sR perasan kebanyakkan kawan FB sR update status yang related dengan baby...
ada yang update gambar baby mereka yang baru lahir SR suke, sR suke ^^ ..


ada jugak yang dah nak due dah, sR suke, sR suke ^^ ..


ada yang dah nak masuk anak ke 3, sR suke, sR suke ^^ ..


aura nak kahwin ke ni?? adeih..haha..tak salah kan saya turut excited jugak..
Wahhh!! *wink2
Comments
2 Comments

2 Comment:

Cik Bambam on January 19, 2012 at 11:37 PM said...

wahhh..mek preggy anak ke3 ker??!!!

Sisiantee on January 20, 2012 at 12:10 PM said...

Yup dear..mek dah preggy anak ke 3..hihik

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.