Friends

::Masa itu emas::

Thursday, December 29, 2011

Den pon dah download video Ombak Rinduuu!!~

Rindu la sangatkan!!~
Arini semua orang sibuk nak download ombak rindu full movie, yelah before video ni diremoved dari youtube, baik cepat2 downloadkan..hihi.. SR pon tak terlepas untuk mendownload..almaklum la SR belum tengok cerita ni lagi..Novel ombak rindu pon SR xpernah baca..so layan je la movie ni..Ade yang kata cerita ni sedih sampai menangis-nangis kat panggung, ade plak yang kata cerita ni macam hampeh!!~ ape2 pon SR nak layan dulu movie ni :P hihi


Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.