Friends

::Masa itu emas::

Wednesday, January 25, 2012

Nice trial aura terasa :))

eSemalam (24 January 2012), SR dengan En. tunang survey2 kad kahwin di Kajang..Wow rambang mata kerana banyak pilihan tapi belum ada yang berkenan di hati..

Nak jalan survey ke kedai2 yang lain tapi banyak kedai yang tak bukak, kedai kad melayu tutup (mood Chinese New Year agaknya) .. Then kami melawat Butik pengantin di Bandar Tasik Permaisuri.. Ini 1st time kami berdua survey kad kahwin & pelamin..



Dalam kepala otak SR, kalau gi Butik pengantin kita akan duduk & bincang pasal harga & package yang dorang tawarkan.. Tapi masa kami mula-mula sampai di butik pengantin, tanpa banyak cerita pemilik butik tu minta kami try baju pengantin dulu.."ambil aura" katanya..huhu... Nice trial, memang aura nak jadi raja sehari tu terasa sangat apabila SR try 3 baju pengantin..

Macam cerita korea plak..haha..After SR salin baju pengantin, En tunang tengok SR dalam white gown.. Wow so sweet ^_^ ..hihi..rasa macam tak mo tanggalkan baju pengantin tu :P hihi.. "1st time trial aura memang terasa :) "


Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.