Friends

::Masa itu emas::

Tuesday, December 27, 2011

En. Tunang kene buli, tersipu-sipu malu :P

Masa last day, family day 18 December 2011, kenangan yang tidak boleh dilupakan oleh en. tunang !!! After tengok picture kat bawah ni, boleh tersenyum sorang-sorang owh..hihi..mane tidaknya my en. tunang di minta oleh pakcik-pakcik saya untuk pakai "wedding crown".. then en. tunang sangat sporting untuk pakai crown tu..ahaks!!~

I asked him whether die kisah ke tidak pakai crown tu (
hati tunang kene jaga Ooo) kerana semua orang geli hati & tergelak bila En. Tunang pakai "Wedding Crown"...haha... and he said, no hal la sayang.. b sporting & tak kisah pon..hahaha.. (janji rock kan b :P) Thanks to family side mummy, very sporting, happening, very closed with each other & welcoming my fiance!! hihi.. Dan kepada en.tunang, thanks because pandai bawa diri masa family day tu, semua orng selesa dengan B...huhu.. And welcome to our family yeah!!!~



May Allah Bless Us.. Aminn :)
Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.