Friends

::Masa itu emas::

Tuesday, December 13, 2011

♥♥ Year 2012 - Vacation ♥♥

Wah dah lama sudah tidak updated blog..fuhhhhhhhhhh!~~ berabuk... hihi..
yeahhhh!! arini im happy untuk update blog sebab menang peraduan "Buddy Up"
kita menang tempat ketiga je..hihi



agak terkilan jugak sebab tak dapat yang 1st untuk ke Gold Coast Australia, but its okay..kira tak ada rezeki la tu..

big thanks kepada kawan2, cousin2 yang sporting giler kerana sudi join contest ini, semata2 nak add kita untuk up-kan balloon Buddy Up SISIANTEE RASHID!! hihi.. ♥ sayang korang la..hihi..
Big thanks to Buddy Up jugak ♥


Kepada Officemate yang menang, Tahniah tau!!
Nadzirah & Sam menang romping City Trip for 4 worth RM 1,500


Nabihah, Nasuha, Faiz, Hasni, Laila, Eddy & Kak Amy menang
5 gold Class Movie Tickets - RM 325


ps : ♥ Bandung ♥ Phuket ♥ Krabi ♥

Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.