Friends

::Masa itu emas::

Wednesday, August 17, 2011

IFTAR @ The Manhattan Fish Market + Matta Fair (14 August 2011)

IFTAR @ The Manhattan Fish Market SOGO..sangat best..huhu..so delicious okay makanannya..That was my 1st time makan dekat The Manhattan Fish Market..next time boleh repeat lagi..sekali sekala makan western food time berbuka puasa ape salahnya kan..nak tukar selera :)


That day kami berempat (me, Hazwan, Laila & Eddy) sharing makan Manhattan Flaming Seafood Platter, it was so nice hokay!!..yummy2..hehe..actually menu ni untuk 2 orang sahaja..but kami sharing, sebab takot xhabis..masa order takot tak habis..bila dah depan mata "cukup ke nak sharing for 4 persons??" haha..finally after berbuka, u guys guess kita orang habis makan ke X or cukup kew x?? hehe..

Yang this one pon sedap jugak Fried Country Prawn kalau xsilap..sos die umppphhh..sedap giler kot..haha..tak tergambar dengan kata-kata :P



Hehe..after makan Manhattan Flaming Seafood Platter + Fried Country Prawn + bubur lambuk PWTC + minum ais lemon tea yang boleh refill..bluggghh alhamdulillah..kekenyangan..actually makanan yang kami order habis..tak membazir..cukup2 jew..tak de istilah tak cukup to me la..haha..tak tahu la to Eddy & Hazwan..depa lelaki kuat makan kan..hehe :P



Actually that day kami berenam Hasni, Laila, Ezam, Hazwan, Eddy and me ke Matta Fair @ PWTC..kami planning untuk berholiday (*wink2*) that why kami sanggup untuk luangkan masa ke sini pada bulan puasa!!~ hehe.. Sangat seronak dapat meluangkan masa bersama kawan2, selain itu boleh mengeratkan siraturahim..cheewah!!..haha..so planning untuk berholiday still go on..even flight sangat mahal hokey dari package holiday kami..berganda mahalnya..huhu..

So tugas Ms Laila arrange and buat costing..thanks Laila :) ..That day sangat ramai orang menyerbu Matta Fair @ PWTC..wow..even bulan pose pon..huhu..dahsyat2..


Antara persembahan yang quite interesting..HERO from Korea..wah terpukau gitu..dorang talented, drawing sambil menari-nari..mula2 lukis entah hape2 entah..then gabung2 jadi Micheal Jackson..Wow!! kepada sesiapa yang pergi and tengok persembahan mereka je akan faham..haha..




Yang penting kami really enjoy that day, even pada bulan puasa pon still fresh jalan2 kat Kay L hokey..hehe..so see u guys for the next trip.. (^^)V





Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.