Friends

::Masa itu emas::

Wednesday, June 16, 2010

Meng "Up Grade" kan Blog..




Wah, mcm xpercaya blog sendiri da semakin cute..hihi..arini dapat jugak mencuri masa untuk menghias2 blog sendiri, sambil2 mencari idea.. "Up Grade" ape2 yang patot..huhu..baru la sedap mata memandang.. hampir kesemua background warna pink n sedikit purple..memang itu jew yang berkenan di hati..
baru nampak mcm gurlz..ahaks!!


Arini juga, Eddy suggest supaya join kelab "geng blogger", Tq Eddy, Eddy banyak membantu dalam urusan2 blog ni..hikhik..tak rugi kalo join da club kan, lagipon banyak rakan2 blog dari semenanjung M'sia join club ni..interesting btol!! huhu..dari situ jugak la timbul bersemangat untuk berkarya and buat improvement untuk blog sendiri ~~ lalala~~ so blog xla bersarang macam dulo2 kan Eddy..I hope so..InsyaAllah..hikhik ;)
Comments
3 Comments

3 Comment:

Sisiantee on June 16, 2010 at 6:39 PM said...

Alhamdullilah..mcm xpercaya dengan hasil sendiri..puas hati!!

kabakoga on June 16, 2010 at 9:09 PM said...

good job,
teruskan usaha manggilakan gilakan blog anda!!
:)))

Sisiantee on June 17, 2010 at 7:30 AM said...

Erm TQ kabakoga :)
Unique user name!! hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.