Friends

::Masa itu emas::

Saturday, June 19, 2010

Searching background for MY FRIEND BLOG!!!


Segalanye bermula apabila 1 of my best friend terkejut dengan perubahan besar at my own blog..So, yesterday die mintak tolong to put a nice & smart background to him blog, so why not i tolong die rite?? Sbg kawan we must help each other, setakat yang kite mampu..walaupon x pakar sangat, & this is my 1st time tolong "touch Up" blog orang lain...tp dalam ati kecik ni sempat berkata "elleh senang jew kot~~& think confident to do it"....So i tried to help him..

Mula2 cari background...Fuh!! agak susah gak la nak cari background tok memenuhi citarasa my friend (silver) & look simple..cz majority nye design utk background2 yang ade kat internet sesuai for gurlz!! For guys mmg tak banyak pilihan... Di sini bermula la satu cabaran...mane tak nyer, takot2 tersalah pilih background yg ade pink + purple...almaklumla saya ni "kipas susah mati" pinkPurple!!! hihi


After pilih & pilih background yang ade kat internet, finally jumpa jgk yg berkenan kat "Pyzam"..quite nice la,bt my sister pernah try pyzam nye background..yg tak best nye format kat dalam blog akan lari, takot jugak la nak try kat blog owg lain kn..so i try seaching at the "cutest blog on the block", macam biase kebanyakan nye for gurlz!! but ade jgk yang nice, look simple, & artistic yang i rasa sesuai for my friend..hopefully him like it :)!! I try my best touch up your blog bro!! ..hikhik.. takot jugak menunggu komen dari tuan empunya..for me background is important, cz ia melambangkan personal & peribadi pemilik blog :)
Comments
2 Comments

2 Comment:

nabilah_2908 on June 21, 2010 at 1:44 PM said...

selamat menjalankan tugas..touch up cantik2.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BULU BALIK

Sisiantee on June 21, 2010 at 4:21 PM said...

Tq nabila :) hikhik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.