Friends

::Masa itu emas::

Wednesday, June 23, 2010

Dateline owh dateline!!!

Minggu ni adalah minggu yang sangat bz..bile dh busy ni, mula la badan akan rasa penat+stress+kuat makan+balik keje pon lewat..Letih nye keje, time blajar dulo dok sebok nak keje, bile dah keje windu time blajar plak...haishhhh...rasa mcm nak sambung blajar..macam ne tu?? haha, nti ble sambung blajar + sibok ngn assigment mula la, mengeloh lagi... kalo keje smbl sambung blajar takot diriku ini tak mampu, cz tak pandai wat 2 perkara dalam 1 masa...hihi..nanti blajar entah ke mana keje tah kemane...hikhik :P

Berbalik dengan dateline keje yang perlu disiapkan...kenapa la time bz, semua keje perlu disiapkan sekali gus & dateline pon dekat2..Ermmm nampaknye kemungkinan besar this weeekend kene keje la..huhu..itu la asam garam yang perlu kita terima bila dah bekerja ni, perlu dedikasi, rajin, & perlukan perngobanan :) Hopefully Allah permudahkan segala urusan saya nanti, & semua keje dapat disiapkan sebelom dateline..Amin..Terima kasih jugak kat officemate & senior yang banyak membantu & memberikan tunjuk ajar..Kalo nak senang kena lah bersusah2 dahulo kn..hikhik..Chayok2 sisiantee!!!
Comments
1 Comments

1 Comment:

Kimie Hashim on August 17, 2010 at 10:59 PM said...

akak keje pe ada dateline? akak wartawan ya? hehe.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.