Friends

::Masa itu emas::

Monday, November 8, 2010

Update Facebook thru Yahoo..

Huhu..bila boss ade kat office kite tak berani nak bukak FB so ape lagi, update status kat yahoo pon bley jugak what..hihi ^_^ .. just tulis kat ruang "have something to share" seperti gambar di bawah ni..Selain updated status, kita juga boleh tengok status yang diupdate oleh friendlist kita yang lain :)


Kalo pic tak clear or too small just click kat picture untuk gambaran yang lebih jelas :)


After kite update status kat yahoo, automatic status itu akan update kat FB macam kat bawah..

Comments
0 Comments

0 Comment:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.