Friends

::Masa itu emas::

Tuesday, August 23, 2011

One miss call from 03-20371666



"Aik sapa yang call ni..Hurm call balik la, mana tahu orang ni call for interview"..2 kali call still enggage..hurm pelik takkan dari HELP University College lagi kot.. Kebetulan last weekend, berlaku same situation then me call back, enggaged..but i still keep calling, tidak berputus asa..sampai orang yang dalam talian cakap "Hello, HELP University Collage" confirm aku salah number.."Im sorry, wrong num", then i letak.."Tak logik terima panggilan dari HELP University Collage..mungkin salah number kot"..

Then tadi i call back number 03-20371666 "guna fone Office la", then..still engagged..Tergerak nak search kat internet numb fone ni, mane la tahu dapat tahu panggilan tersebut dari company mana kan..first time search number fone kat google..serius tak pernah try pon sebelum ni..hehe..Then ini yang I jumpa.. (Sila klik gambar untuk lihat lebih jelas)


U all pernah tak mengalami situasi ni? dulu tak pernah pon ambil kisah number2 miss call..lately ni sedikit alert sebab takot terima call untuk interview..huhu..
Comments
2 Comments

2 Comment:

Anonymous said...

ni suha..ade gak ek kes mcm ni..ish3

Mas on October 6, 2011 at 11:37 AM said...

haah penah dpt gak..tp xpernah angkat sbb dia call selalu dlm jam 5 keatas..bila call back engange...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.