Friends

::Masa itu emas::

Thursday, March 17, 2011

Wife Cikgu Hanafi KMKN..♥♥

Kepada rakan2 Kolej Matrikulasi Kuala Nerang, ini la isteri Cikgu Hanafi.. :) Comelkan..Cikgu Hanafi yang ajar subjek ekonomi (ingat lagi X?)..hihi..

Pada 12 March 2011, saya menghadiri majlis perkahwinan yang di jemput khas oleh Farizana..wife cikgu Hanafi..Tak sempat nak update blog up to date, sorryla..huhu..Seriusly, masa menghadiri majlis ini, saya tidak tahu pon siapa suami kepada adik manis Farizana ni.. Beliau merahsiakannya, almaklumla saya juga merupakan xstudent KMKN jugakkan (senior :P), nak buat surprise la tu.. =.='...huhu.. Farizana merupakan my junior a.k.a practical training at Zul&Co.. Seorang yang happy go lucky, suka buat lawak & agak tomboy cikit..hihi..

Masa mula2 nampak pengantin masuk ke perkarangan rumah, ketika tu kami bertiga (Kak Amy, Kak Ani & saya) sedang menjamu selera..Saya dengan tibe2 bagitahu my officemate, "Shi macam kenal la pengantin lelaki tu, Kak Amy..tapi tak ingat kat mane, yang penting Shi tak pernah tegur la" hihi lagipon Cikgu Hanafi xpernah ajar Mentee O (my class),..mmg logik tak bertegur..Pikir punyer pikir, tak jugak tahu sape pengantin lelaki tu, ingatkan abang senior kat UKM..

Finally kitaowang pon tanya kawan baik pengantin perempuan iaitu Norehan, yang juga merupakan my junior a.k.a practical training at Zul&Co, nak jugak tahu asal usul pengantin lelaki kan...Bile dapat tahu, pengantin lelaki merupakan my lecturer... terkejut Mak Nyah!! Ya Allah sungguh tak ku sangka..hihi..Patut la macam kenal..aduiiii..

..Kepada Pengantin Baru Cikgu Hanafi & wife semoga berbahagia hingga ke anak cucu ..AMIN ;)..Sorry la tak dapat nak ambil gambar Cikgu Hanafi & Wife..Sebab kami bertiga tidak bawak camera..huhu..ni pon tumpang camera orang..huhu =.='



Comments
2 Comments

2 Comment:

b a m b a m ' s on March 21, 2011 at 6:09 PM said...

wahhh..kawen sudah cikgu hanafi!! :P

Sisiantee on March 21, 2011 at 6:30 PM said...

Tula aida..terpelanjat eden..hihi..kawen ngn our junior :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.