Friends

::Masa itu emas::

Saturday, December 11, 2010

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"

Oh Yes!! giveaway yang sangat best!!
Contest ini dianjurkan oleh Abg Eqbalzack
Hadiah : Calender Upin & Ipin 2011
Tarikh tutup 17 December 2010


Contest yang sangat menarik, tertarik & mengebom!! hehe..sapa kata budak kecik jew yang minat upin & ipin..betul tak? betul..betul..betul..hihi....saya peminat 2 orang budak botak ini..Rugi kalau tak join contest Abg Eqbalzack..kerana siapa bertuah akan menerima calender upin & ipin..Wah dapat calender Upin & Ipin sapa yang tidak mahu kan..hihi.. ^_^ Wish me luck!! Berharap dapat satu calender Upin & Ipin tu..hihi

Saya tag :
Cik Bambam
Aini Haslina


Comments
4 Comments

4 Comment:

AiDa AzRyN on December 11, 2010 at 3:13 PM said...

Gudluck!
btw,anda kena tag! :D
http://aidaazryn.blogspot.com/2010/12/contest-nak-menang-header-dan-blog.html

eqbalzack on December 11, 2010 at 4:17 PM said...

thanks so much join GA abg eq ni...
abg eq dah linkkan kat blog abg eq...
ada rezeki boleh menang nnt k...
selamat berhujung minggu...

~abg eq~

Nur Azila Ismail on December 12, 2010 at 1:06 PM said...

saya pun join . good luck ya :)

laskar rainbow on December 12, 2010 at 9:36 PM said...

pelangi pn dah join;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.