Friends

::Masa itu emas::

Friday, December 3, 2010

"CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"




Untuk contest gambar paling chill, kepada yang berani, chill & happening sahaja yang berani sahut cabaran..anda berani?? jom lah join,..kalo tak join rugi Ooo~ kalo nak tahu secara detail sila klik gambar di atas ok? Mudah kn :)


Untuk contest ini saya pertaruhkan gambar saya dan cousin2 celebrate Birthday Opah & kami bergambar dengan Opah kesayangan kami..We Love Our Opah :)
.
.
.
.
.
.
.

suara latar :...hei anak2 semua..a..a siapa kah yang paling tua..tapi yang paling comel dan cun lagi.....! semua anak2 :...O...P...A...H!!!! la..a..a..Hihi

Kami & OPAH KAMI chill glerr!! anda bagaimana??

Untuk warna kegemaran pulak..saya suka warna "PINK"

Untuk contest ini saya TAG :
1. Aini
3. Eddy


Sekian,
Sisiantee :)

Comments
3 Comments

3 Comment:

princeduyong on December 3, 2010 at 12:09 PM said...

meriah gambar tu...

Sisiantee on December 3, 2010 at 12:46 PM said...

tq..hihi ^_^

idAti mALek on December 3, 2010 at 3:22 PM said...

terharu,,,

sy dah takde opah..emm...

btw thx 4 join, folo u back :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Klik here to join

Twitter Widgets
Powered By Vistaprint
Facebook Widgets
Powered By Vistaprint
Web Directory
OnToplist is optimized by SEO
Add blog to our directory.